Over Lumius

Start with Why

Bij Lumius geloven we dat je tot nieuwe en betere oplossingen komt door vraagstukken anders te benaderen (WHY). Dit doen we door in de projecten waar we aan werken de (eind)gebruiker echt als uitgangspunt te nemen, creativiteit en verbeelding de ruimte te geven en op een tastbare en iteratieve manier te werken (HOW). Wij helpen organisaties om beter te begrijpen wat hun doelgroep beweegt en dat te vertalen naar nieuwe producten, diensten en businessmodellen die waarde toevoegen (WHAT).

Over mij

De drijvende kracht achter Lumius ben ik, Niels Nederpelt. Al van jongs af aan vormen twee zaken een rode draad in mijn leven: creativiteit en creëren (realiseren). Nieuwe ideeën of oplossingen bedenken en omzetten in tastbare resultaten die het verschil maken voor mensen, dat is wat mij energie geeft. Door de combinatie van een sterke bedrijfskundige achtergrond en technische achtergrond, financieel inzicht en creativiteit ben ik een generalist die breed inzetbaar is en iemand die zich nieuwe dingen snel eigen maakt. Anderen typeren mij als gedreven, creatief, empathisch, teamspeler en doorzetter.

niels@lumius.nl

Over Lumius

De naam Lumius is afgeleid van de woorden lumineus (helder, briljant; een lumineus idee) en verlicht (ruimdenkend; met vernieuwende denkbeelden en zonder vooroordelen). En licht geeft energie!

De kernwaarden waar Lumius voor staat zijn:

  • Empathie
  • Creativiteit
  • Lef

Met wie we graag samenwerken

Samen weten we meer, daar geloven we in bij Lumius. Daarom werken we samen met een netwerk van deskundige partners die ingeschakeld kunnen worden afhankelijk van het vraagstuk. Partijen waar we graag mee samenwerken zijn: