Over

Anders kijken, nieuwe mogelijkheden

Bij Lumius geloven we dat je tot nieuwe en betere oplossingen komt door vraagstukken of problemen anders te benaderen (WHY). Dit doen we door te denken én doen als ontwerpers, wat betekent dat we de (beoogde) klant of gebruiker altijd als uitgangspunt nemen, creativiteit de ruimte geven en op een visuele en iteratieve manier werken (HOW). Wij helpen organisaties groeien en vernieuwen door hun doelgroep beter te leren begrijpen en de vertaalslag te maken naar (nieuwe) producten, diensten en businessmodellen die waarde toevoegen (WHAT).

Het team

Niels Nederpelt

Ik ben Niels, oprichter van Lumius. Voor Lumius heb ik ervaring opgedaan als strategieconsultant en investeringsmanager. Vanuit deze rollen heb ik actief mogen meebouwen aan de groei van verschillende MKB bedrijven in uiteenlopende sectoren. Daarbij heb ik zelf ondervonden hoe belangrijk het is om jezelf als bedrijf of organisatie continu opnieuw uit te vinden en je businessmodel aan te scherpen om relevant te blijven voor je klant. Nieuwe perspectieven en kruisbestuiving tussen mensen en organisaties zijn daarbij van groot belang. Vanuit de ambitie om mij volledig te focussen op business development en innovatie heb ik in 2017 Lumius opgericht. Ik ben een visionair die met zijn poten in de klei staat en beschik over een stevige dosis realisatiekracht.

niels@lumius.nl

Jurre Dijkstra

Als men vraagt; wie is Jurre Dijkstra? Dan is het antwoord vrij eenvoudig. Een gedreven, sociaal en creatief kanon met meer dan tien jaar ervaring als ondernemer binnen verschillende bedrijven en organisaties. Daarnaast heb ik ervaring in marketing en communicatie, conflicthantering en ben ik juridisch geschoold. Daarom begrijp ik als partner binnen Lumius als geen ander wat er in organisaties kan spelen en waar de kansen en uitdagingen liggen. Ik geloof in perspectief en anders kijken naar zaken. Ik geloof in mensen en ik geloof in slagkracht. Want stilstand is achteruitgang.

jurre@lumius.nl

Over Lumius

De naam Lumius is afgeleid van het woord lumineus (Engels: luminous, bright) wat staat voor helder, briljant (“een lumineus idee”) en van het woord verlicht (Engels: enlightened) wat staat voor ruimdenkend, met vernieuwende denkbeelden en zonder vooroordelen.

De kernwaarden waar Lumius voor staat zijn:

  • Empathie
  • Creativiteit
  • Lef

Met wie we graag samenwerken

Samen weten we meer, daar geloven we in bij Lumius. Daarom werken we samen met een netwerk van deskundige partners die ingeschakeld kunnen worden afhankelijk van het vraagstuk. Partijen waar we graag mee samenwerken zijn: