Over

Challenge today, create tomorrow

Bij Lumius geloven we dat je tot nieuwe en betere oplossingen komt door vraagstukken of problemen anders te benaderen (WHY). Dit doen we door te denken én doen als ontwerpers, wat betekent dat we de (beoogde) klant of gebruiker altijd als uitgangspunt nemen, creativiteit de ruimte geven en op een visuele en iteratieve manier werken (HOW). Wij helpen organisaties groeien en vernieuwen door hun doelgroep beter te leren begrijpen en de vertaalslag te maken naar (nieuwe) producten, diensten, klantervaringen en businessmodellen die waarde toevoegen (WHAT).

Het team

Niels Nederpelt

Al van jongs af aan vormen twee zaken een rode draad in mijn leven: creativiteit en creëren (bouwen/realiseren). Nadenken over hoe dingen slimmer, beter of anders kunnen en dat omzetten naar concrete resultaten die het verschil maken voor mensen is wat mij energie geeft. Bij voorkeur doe ik dat in een multidisciplinair team. Door de combinatie van een sterke bedrijfskundige achtergrond en technische achtergrond, financieel inzicht en creativiteit ben ik een generalist die breed inzetbaar is en iemand die zich nieuwe dingen snel eigen maakt. Anderen typeren mij als gedreven, creatief, empathisch, teamspeler en doorzetter.

niels@lumius.nl

Jurre Dijkstra

Als men vraagt; wie is Jurre Dijkstra? Dan is het antwoord vrij eenvoudig. Een gedreven, sociaal en creatief kanon met meer dan tien jaar ervaring als ondernemer binnen verschillende bedrijven en organisaties. Daarnaast heb ik ervaring in marketing en communicatie, conflicthantering en ben ik juridisch geschoold. Daarom begrijp ik als partner binnen Lumius als geen ander wat er in organisaties kan spelen en waar de kansen en uitdagingen liggen. Ik geloof in perspectief en anders kijken naar zaken. Ik geloof in mensen en ik geloof in slagkracht. Want stilstand is achteruitgang.

jurre@lumius.nl

Over Lumius

De naam Lumius is afgeleid van het woord lumineus (Engels: luminous, bright) wat staat voor helder, briljant (“een lumineus idee”) en van het woord verlicht (Engels: enlightened) wat staat voor ruimdenkend, met vernieuwende denkbeelden en zonder vooroordelen.

De kernwaarden waar Lumius voor staat zijn:

  • Empathie
  • Creativiteit
  • Lef

Met wie we graag samenwerken

Samen weten we meer, daar geloven we in bij Lumius. Daarom werken we samen met een netwerk van deskundige partners die ingeschakeld kunnen worden afhankelijk van het vraagstuk. Partijen waar we graag mee samenwerken zijn: