Over

Anders kijken, nieuwe mogelijkheden

Bij Lumius geloven we dat je tot nieuwe en betere oplossingen komt door vraagstukken of problemen anders te benaderen (WHY). Dit doen we door te denken en werken als ontwerpers, wat betekent dat we in onze aanpak de mens – de (beoogde) klant of gebruiker – altijd als uitgangspunt nemen, creativiteit de ruimte geven en op een visuele en iteratieve manier werken (HOW). Wij helpen organisaties groeien en vernieuwen door samen hun doelgroep beter te leren begrijpen en de vertaalslag te maken naar nieuwe producten, diensten en businessmodellen die waarde toevoegen (WHAT).

Niels Nederpelt

Al van jongs af aan vormen twee zaken een rode draad in mijn leven: creativiteit en creëren (realiseren). Nieuwe ideeën of concepten bedenken, visualiseren en omzetten in concrete oplossingen die waarde toevoegen voor mensen, dat is wat mij energie geeft. Vanuit deze passie heb ik Lumius opgericht. De combinatie van een sterke bedrijfskundige en technische achtergrond, financieel inzicht en een flinke dosis creativiteit maken mij tot een generalist die niet in één hokje te plaatsen is en iemand die zich nieuwe dingen snel eigen maakt. Anderen typeren mij als gedreven, creatief, empathisch, teamspeler en doorzetter.

niels@lumius.nl

Jurre Dijkstra

Als men vraagt; wie is Jurre Dijkstra? Dan is het antwoord vrij eenvoudig. Een gedreven, sociaal en creatief kanon met meer dan tien jaar ervaring als ondernemer binnen verschillende bedrijven en organisaties. Daarnaast heb ik ervaring in marketing en communicatie, conflicthantering en ben ik juridisch geschoold. Daarom begrijp ik als partner binnen Lumius als geen ander wat er in organisaties kan spelen en waar de kansen en uitdagingen liggen. Ik geloof in perspectief en anders kijken naar zaken. Ik geloof in mensen en ik geloof in slagkracht. Want stilstand is achteruitgang.

hallo@lumius.nl

Over Lumius

De naam Lumius is afgeleid van de woorden lumineus (helder, briljant; een lumineus idee) en verlicht (ruimdenkend; met vernieuwende denkbeelden en zonder vooroordelen). En licht geeft energie!

De kernwaarden waar Lumius voor staat zijn:

  • Empathie
  • Creativiteit
  • Lef

Met wie we graag samenwerken

Samen weten we meer, daar geloven we in bij Lumius. Daarom werken we samen met een netwerk van deskundige partners die ingeschakeld kunnen worden afhankelijk van het vraagstuk. Partijen waar we graag mee samenwerken zijn: